zum Paradies achtergrond

Kamers

Ons hotel kamers zijn onderverdeeld in:

  • 11 tweepersoonskamers
  • 1 éénpersoonskamer
  • 1 budget éénpersoonskamer
  • 2 familiekamers (2 slaapkamers en een badkamer)

De kamers zijn allemaal ruim en voorzien van een wc, douche, föhn en LED televisie.  Alles wat u nodig heeft is aanwezig.

Al onze kamers zijn rookvrij!

Extra bedden (maximaal 1 extra bed per kamer) en babybedjes zijn aanwezig op aanvraag. De beschikbaarheid dient door ons te worden bevestigd.

  • Kinderen van 0 tot 3 jaar gratis
  • Kinderen van 4 tot 12 jaar € 19,00 p.p.p.n.

Check-in 15:00 – 17:00 uur
Check-out 08:00 – 11:00 uur

Budget eenpersoonskamer

Onze Budget eenpersoonskamer beschikt over een eigen badkamer, LED TV

Bekijk kamer

Grote Familiekamer

Deze kamer heeft 2 slaapkamers en een badkamer en is geschikt voor zowel een gezin als vier volwassenen. De kamer is geheel voorzien van een laminaatvloer. Deze kamer heeft een eigen terras. Ook is deze kamer geschikt voor licht mindervaliden. De badkamer en slaapkamer zijn geschikt voor rolstoelen.

Beide slaapkamers hebben een LED TV.

Bekijk kamer

Familiekamer

Deze kamer heeft 2 slaapkamers en een badkamer en is geschikt voor zowel een gezin als vier volwassenen. De kamer is geheel voorzien van een laminaatvloer. Deze kamer heeft geen balkon of eigen terras. U kunt buiten in de tuin zitten of in het zitje bij de buitendeur.

Beide slaapkamers hebben een LED TV.

Bekijk kamer

Eenpersoonskamer

Onze eenpersoonskamer beschikt over een eigen badkamer en balkon.

Bekijk kamer

Tweepersoonskamer

Wij hebben nog een paar oudere kamers deze worden in de komende tijd gerenoveerd. Deze beschikken over een eigen badkamer, LED TV. Sommige hebben een balkon.

Een deel van onze kamers zijn inmiddels gerenoveerd. Deze kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer, een PVC vloer, LED TV. Een deel van de kamers heeft een balkon met een zitje.

Bekijk kamer